افزایش فروش مغازه
افزایش فروش سایت
تکنیک های بازاریابی برای افزایش فروش
افزایش فروش مغازه، سایت، شرکت و .....؟! مفهوم «افزایش فروش» همراه یکی از دغدغه های صاحبان کسب و کار بوده و هست. چه این کسب و کار یک مغازه سنتی باشد، چه یک آنلاین شاپ بروز و چه یک شرکت چند لایه ای!
فرآیند های مدیریت بازاریابی یا همان مارکتینگ همواره یکی از پشتیبان های فروش بوده است. وقتی کلمه «بازاریابی» را می بینیم شاید با مفهوم انتزاعی، گسترده و کلی روبرو بشویم که برای بسیاری از فروشگاه ها و مغازه ها تجسم مشخصی ندارد. بازاریابی شامل مجموعه گسترده ای از استراتژی ها و تکنیک های مختلف می شود که می تواند اثرات گوناگونی روی کسب و کارها داشته باشد. در اینجا می خواهیم پنج ابزار طلایی را برای افزایش فروش مغازه ها بیان کنیم.
{برای مطالعه بیشتر درباره فروش مغازه، حتما مقاله افزایش فروش به کمک شبکه های اجتماعی را مطالعه بفرمایید.}
1. تعیین درست جامعه مشتریان هدف:
خیلی مواقع فروشگاه دارها برای افزایش فروش خود به هر مراجعه کننده ای خدمات ارائه می دهند. این مراجعه کننده چه به صورت فیزیکی وارد مغازه شما شود و چه به صورت آنلاین از سایت شما بازدید کند، درصورتی می توان به یک مشتری بالفعل واقعی تبدیل شود که محصولات و خدمات پیشنهادی شما واقعا پاسخگوی نیازها و مشکلات او باشد. بنابراین قبل از اینکه بخواهید سبد محصولات خودتان را گسترده کنید یا وارد فضای تبلیغات شوید حتما با استفاده از استراتژی های بازاریابی مطمئن شوید که بازار هدف درستی را برای فروش مغازه انتخاب کرده اید.
2. فروش بیشتر به مشتریان فعلی:
یکی از راه های رایج فروش این است که مشتریان فعلی را قانع کنید بیشتر از شما بخرند. این امر در ظاهر دشوار اما در عمل اجرایی است. مشتریان فعلی به شما اعتماد دارند و از اینکه از شما خرید می کنند راضی هستند. باید ببینید نیازها آنها چیست و چه موضوعاتی باعث جذب آنها می شود تا بتوانید پیشنهادات ارزشمندی به آنها ارائه دهید تا حجم خریدشان را از شما افزایش داده و باعث افزایش درآمدزایی شما شوند.
3. توسعه تنوع محصولات:
این روشی است که بسیاری از صاحبان مشاغل به آن فکر می کنند. هرچه قدر تنوع محصولات بیشتری داشته باشید احتمال اینکه فروش پیدا کنید بیشتر است. یادتان باشد برای اینکه محصولات جدید را وارد چرخه کسب و کار کنید، بهتر است ابتدا از مشتریان فعلی خود شروع کرده و آنها را جذب محصولات کنید. مثلا سوپرمارکتی را در نظر بگیرید که علاوه بر محصولات رایج سوپرمارکتی، محصولات پروتئینی و میوه های لوکس هم در مغازه خود عرضه می کند تا بتواند سهم بیشتری از کیف پول مشتریان خود کسب کند.
4. توسعه بازارهای جدید:
افزایش فروش در بازارهای جدید تکنیک بعدی شماست. هیچگاه به یک بازار ساده و محدود وابسته نشوید و تلاش کنید تا در تمام بازارهای ممکن ورود کرده و محصولات خود را عرضه کنید. رشد در بازار فعلی سقف مشخصی دارد و برای اینکه وارد سطوح بالاتری از فروش شوید باید وارد بازارهای بزرگتری هم بشید. ورود به محل های مجاور، حضور در شهرهای دیگر و فعالیت در فضای آنلاین از جمله روش های توسعه بازارهای جدید است.
{مقاله افزایش فروش مغازه و افزایش فروش سایت را از دست ندهید}
5. دیجیتالیزه سازی کسب و کار:
امروز که در حال مطالعه این مقاله هستید، روند دیجیتالیزه سازی کسب و کارها بسیاری تند شده و اگر شما امروز حضور جدی و فعالانه در فروش آنلاین ندارید، تا چند سال آینده باید قید رشد کسب و کار را بزنید و در فضای سنتی باقی بمانید! بنا بر گزارش دیجی کالا، فروش آنلاین در کشورمان سالانه بالای 25 درصد رشد دارد و شما هم باید بخشی از این بازار رو به رشد باشید.
برای مشاوره در خصوص توسعه کسب و کار، با کلینیک بازاریابی دکتر مریخ نژاد در ارتباط باشید و فرم درخواست مشاوره را تکمیل کنید.