افزایش فروش مغازه و افزایش فروش سایت
افزایش فروش در باسلام
افزایش فروش در دیجی کالا
افزایش فروش در ترب
در نهایت چگونه فروش مغازه را افزایش دهیم؟
افزایش فروش مغازه و افزایش فروش سایت
از دیرباز تاکنون، یکی از دغدغه های صاحبان کسب و کار رشد و افزایش فروش بوده است. بسیاری از اقدامات کسب و کارها در حوزه بازاریابی و تبلیغات و حتی برندسازی با این امید انجام می شود که در کوتاه مدت و یا حداقل در بلندمدت با افزایش سودآوری روبرو شوند (برای مطالعه بیشتر می تواند مقاله برندسازی را مطالعه کنید). در سالیان گذشته، و علی الخصوص در دوران همه گیری کرونا، تمایل و کشش مصرف کنندگان به فضای آنلاین بسیار افزایش یافت. فضای آنلاین بستری جذاب برای افزایش فروش کسب و کارها شد. این بستر برای خرده فروشان و کسب و کارهای کوچک و خانوادگی معنای زیادی داشت و پنجره ای جدید برای افزایش فروش مغازه آنها بود. این فضای جذاب باعث حضور حداکثری این مشاغل در فضای آنلاین شده است. در کنار راه اندازی سایت فروش آنلاین، پلتفرم های متعددی هم با هدف کمک به افزایش فروش این مشاغل راه اندازی شدند که حتما اسامی آنها را شنیده اید از جمله دیجی کالا، باسلام، ترب، اسنپ شاپ، ایمالز، تیمچه و غیره. این پلتفرم ها اگرچه بیزنس مدل های متفاوتی دارند اما همگی در حال کمک به افزایش فروش مغازه ها هستند. در ادامه منطق کارکردی برخی از آنها را بررسی خواهیم کرد.
افزایش فروش در باسلام
وب سایت باسلام دقیقا با هدف افزایش فروش مغازه و درآمدزایی برای خرده فروشان و تولید کنندگان محلی شروع به کار کرده است. منطق کارکردی این وب سایت به این صورت است که بستری برای ارتباط مستقیم فروشنده و مصرف کننده است و شما به عنوان خریدار می توانید به راحتی با فروشنده گفتگو کنید و سوالات احتمالی خودتان را درباره محصولات او بپرسید. این فضا باعث افزایش اعتماد مشتری شده و باعث افزایش فروش مغازه خواهد شد. نحوه تسویه حساب هم پس از تایید و رضایت خریدار است که همین موضوع هم باعث اعتمادپذیری بیشتر مصرف کننده می شود. هرچند در این روابط، اخلاق کسب و کار موضوعی حیاتی است و هر دو طرف معامله باید اخلاق مدار باشند.
افزایش فروش در دیجی کالا
دیجی کالا که در حقیقت اولین بستر جامع فروش آنلاین در کشور ما بوده و بسیاری از مصرف کنندگان اولین خرید آنلاین خود را با دیجی کالا تجربه کرده اند، در سال های اخیر روی به سمت توسعه مارکت پلیس (Market Place) آورده و علاوه بر خرده فروشی آنلاین که توسط خودش مستقیما صورت می گیرد، پلتفرمی جهت حضور خرده فروشان و با هدف افزایش فروش مغازه آنها توسعه داده است. به نظر می رسد هر خرده فروش و حتی عمده فروشی که به دنبال افزایش فروش مغازه و رشد درآمد کسب و کار خود است باید حتما توجه و تمرکز ویژه ای برای حضور در دیجی کالا داشته باشد تا یک جریان درآمد معنی دار از آن کسب کند.
افزایش فروش در ترب
نحوه کارکرد وب سایت ترب کمی متفاوت است. د راین پلتفرم شاهد حضور فروشگاه های آنلاین هستیم. در حقیقت افرادی که به دنبال افزایش فروش مغازه خود هستند برای استفاده از مزایای ترب، باید حتما یک فروشگاه آنلاین راه اندازی کنند. راه اندازی فروشگاه آنلاین کار زیاد دشواری نیست بلکه مدیریت محتوا آن نیازمند وقت و خلاقیت است. شرکت های متعددی در حال ارائه راهکاری های جذاب برای راه اندازی فروشگاه آنلاین هستند مانند وب سایت وبزی. ترب تنها به یک معیار توجه دارد و آن هم قیمت فروش شما در فروشگاه آنلاین است. برای هر محصول مشخص، تمامی فروشگاه های آنلاین بر اساس قیمت و به ترتیب ارزان به گران برای مخاطب فهرست می شوند و او می تواند به فروشنده ای مراجعه کند که کمترین قیمت را در بین همه فروشگاه های آنلاین ارائه می دهد.
در نهایت چگونه فروش مغازه را افزایش دهیم؟
مطالب بالا خلاصه ای از چند روش ساده برای افزایش فروش مغازه و افزایش فروش سایت شما بودند. طبیعتا مسیر افزایش فروش مغازه مسیری دشوار و پیچیده و بلندمدت است و نیازمند صبر و هزینه بسیار می باشد. ابزارهای متعدد بازاریابی و تبلیغات در این مسیر به شما کمک خواهد کرد. همچنین می توانید برای مشورت درباره چگونگی رشد و توسعه کسب و کار و افزایش فروش مغازه و افزایش فروش سایت خود با کلینیک دکتر مریخ نژاد در ارتباط باشد. فقط کافی است فرم درخواست مشاوره را برای ما ارسال کنید تا در اولین فرصت با شما در ارتباط باشیم.